Хіти тижня. "Пиковая дата - 14 сентября. Запад-2017 - это клон проекта Кавказ-2008", - комбат "грузинського легіону"

Творець грузинського легіону в Україні Мамука Мамулашвіллі заявив, що Росія перед захопленням частини грузинських земель проводила навчання під назвою «Кавказ-2008», а тепер він бачить аналогічні дії в Білорусі - «Захід - 2017».

Про це Мамулашвіллі заявив в ефірі радіо "Свобода", передають Патріоти України.

Грузинський волонтер практично постійно перебуває в зоні АТО, а останнім часом основне місце його дислокації - Світлодарська дуга в Донецькій області, яка межує з окупованим Дебальцеве.
Боєць бере участь вже в другій війні з Росією, і для нього звістка про масштабні навчаннях російської армії поблизу України була тривожною. За його словами, під час навчання в Грузії Росія перекинула свою техніку на грузинські землі. Тому зараз Мамука закликає українців бути обережними, але не панікувати. Він хоче, щоб українці вчилися на помилках Грузії.
Загроза, на думку Мамулашвіллі, збільшилася. 14 вересня - пікова дата, коли не виключається повтор грузинського сценарію в Україні. З цими ж висловлюваннями згодні і Сергій Попко (Головнокомандувач Сухопутними військами ЗСУ) та Віктор Муженко (начальник Генерального штабу ЗСУ).
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...