Хіти тижня. "Росія отримає тисячі трупів і повний пакет санкцій": Військовий експерт дав прогноз щодо масштабної операції РФ на Донбасі (відео)

Олексій Арестович наголосив, що Росія втратила шанс розгромити Україну навесні 2014 року.

Олексій Арестович. Фото:скрін відео

Військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз на випадок, якщо Росія зважиться на повномасштабне військове вторгнення на Донбасі. Своєю думкою він поділився в інтерв'ю Апострофу, передають Патріоти України.

"Ну, ось вони зберуть все, що є, візьмуть частину нацгвардії (всю не можна через постійні протести) і зберуть 100-тисячне угруповання. Але це на короткий час - у них почнуться проблеми в інших місцях. З цим всім вони спробують наступати, а у нас 400 тисяч відмобілізованих силовиків", - прогнозує Арестович.

При цьому експерт вважає, що в разі застосування авіації українські військові за тиждень зможуть збити 90 російських літаків. І додає, що в Україні є власна винищувальна авіація, в якій служать професіонали, готові битися з росіянами.

"Ця авантюра знищить Росію, а не тільки путінський режим. Вони отримають тисяч 20 трупів, які не приховаєш, отримають колони своїх полонених, збиту авіацію в прямому ефірі і полонених льотчиків. Отримають повний пакет економічних санкцій", - вважає Арестович.

На думку експерта, перемога України в цьому протистоянні гарантована на 102%. З огляду на ці обставини, за словами Арестовича, Росія не зважиться на повномасштабну війну.

"Вони будуть вічно погрожувати, здійснять м'яку окупацію Білорусі, щоб створити нам північний фронт в серпні цього року, щоб ми не сильно сіпалися на Схід через те, що буде вічна загроза на північно-західному напрямку", - говорить він. При цьому зазначає, що в такому разі Україна може поставити ультиматум американському лідеру Дональду Трампу.

"Але в такому випадку ми можемо прямо зараз сказати Дональду Трампу:" Ви не хочете проблем з Польщею і Прибалтикою? Так давайте створимо Росії проблеми на Сході, чим більше у неї проблем на Сході, тим менше проблем з НАТО. Значить, давайте добро, ставте червоні лінії Путіну і давайте нам зброю", - вважає Арестович.

Він зазначає, що Росія втратила шанс розгромити Україну навесні 2014 року. При цьому додає, що навряд чи росіяни коли-небудь планували масштабну операцію проти України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт в Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...