Хіти тижня. Російська оперна співачка у Одесі влаштувала фурор своїм вбранням (фото)

Екс-депутат Держдуми Марія Максакова, що переїхала з Москви до Києва та чоловіка якої розстріляли в центрі української столиці, відзначилася на відкритті Одеського міжнародного кінофестивалю.

Фото" "Думская"У мережі при цьому здивувалися, що російський політик і оперна співачка за сумісництвом вийшла на червону доріжку в хутрі, незважаючи на 30-градусну спеку в Одесі, зазначають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Чому Максакова в хутрі? Там же спека +30" - пише один із користувачів мережі.

"Треба, щоб дорого-бохато)" - відповідають їй.

Крім того, користувачі мережі зазначають, що Максакова аж надто швидко вийшла з трауру після вбивства її чоловіка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не тільки залякування: Чому росіяни били по харківській телевежі

вівторок, 23 квітень 2024, 19:15

Удар по харківській телевежі мав, окрім практичного, ще й глибоке символічне значення. Росіяни таким чином продовжують кампанію психологічного тиску на жителів міста, зазначають Патріоти України. Окупанти намагалися вразити харківську телевізійну вежу ...

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.