Хіти тижня. Секс-символ АТО після "безвізового" походу планує нову подорож (відео)

Валерій Ананьєв хоче пройти пішки навколо планети.

Валерій Ананьєв. Фото: соцмережі.

Відомий український десантник-блогер Валерій Ананьєв збирається відправитися в пішу кругосвітню подорож. Про свої плани ветеран війни на Донбасі розповів в ефірі Обоз.LIVE, передають Патріоти України.

"Навесні я з друзями запускаю бізнес-проект, і як тільки я відчую, що він зможе функціонувати без мене, як тільки я відчую, що нікого не підведу, якщо кудись піду, я хочу піти пішки навколо планети. Я хочу піти в подорож на чотири роки", - розповів фронтовик.

За словами Ананьєва, чотирьох років на подорож йому повинно вистачити. "Якщо я пройшов дві тисячі кілометрів, то це - в десять разів більше. Але справа в тому, що перед тим, як пройти цих дві тисячі, я максимум міг пройти в армії за кілька днів кілометрів 80-100. Тобто, я якраз пройшов в двадцять разів більше, ніж проходив до цього. Це приблизно до 26 тисяч кілометрів. Десь чотири роки йти", - додав він.

Нагадаємо, весь час в АТО Валерій вів відеоблог, намагаючись показати армію як вона є: не перебільшуючи жахи війни і не применшуючи недоліки командування. А його "Заява десантника Валерія Ананьєва" зібрала сотні тисяч переглядів, як і відео з передової: про взяття Слов'янська, результати боїв, обстріли, армійське життя.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пролунав вибух і почалася пожежа: У Бєлгороді на будинки впала ракета, яку окупанти запускали по Харкову

субота, 4 травень 2024, 18:14

У російському Бєлгороді вдень у суботу, 4 травня, пролунали вибухи, після чого загорілися будинки. Місцева влада повідомляла про ракетну загрозу. Про це написав губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков, передають Патріоти України. За його вер...

"Вона спілкується російською, але вона за Україну": Співак Андрій Кравченко заступився за Славу Камінську

субота, 4 травень 2024, 17:44

Співак Андрій Кравченко в інтерв'ю Аліні Доротюк прокоментував свою співпрацю зі співачкою Славою Камінською, яка у 2023 році заявила, що не планує повертатися в Україну, і заступилася за російську мову, передають Патріоти України. Кравченко записав ду...