Хіти тижня. "Ще дивуються, що їх можуть побити": Мирослав Гай підірвав мережу яскравим постом про депутатів в Україні

Депутати можуть все, однак чомусь не хочуть вірити, що вони можуть померти, як звичайні люди. Дарма...

Мирослав Гай. Фото: Informator.media.

Український волонтер Мирослав Гай написав емоційний пост про депутатів в Україні. Пост волонтер розмістив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Вони, прямо в Парламенті, нюхають і передають кокс, дивляться порнуху під час сесії, місяцями не ходять на роботу", - зазначив волонтер. "Депутати на місцях можуть погрожувати школяреві вибити зуби. Можуть ініціювати арешт підприємства. Депутати можуть стріляти в людей і не сісти, збити машиною і не сісти, продати Батьківщину і не сісти. Можуть убити і не сісти", - вважає Гай.

"І звичайно, живучи так, депутати завжди дивуються, що вони можуть бути побиті людьми. І ще більше, не вірять, що можуть померти. А даремно - адже в моїй країні депутати можуть все", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...

"Перевзувся!": На росТБ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 20:44

Російські пропагандисти звинуватили колишнього президента США Дональда Трампа в тому, що він “перевзувся”. На думку рупорів Кремля, він повинен був завадити виділенню Україні військової допомоги. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст т...