Хіти тижня. "Скоро рухнет": РосЗМІ розповіли про серйозні проблеми з Кримським мостом

Відкриття Кримського мосту стало одним з найбільш символічних подій в сучасній історії Росії. Об'єкт був побудований в короткі терміни: замість грудня перші машини промчали по ньому вже в середині травня, прямо перед початком туристичного сезону.

«Сейчас мост бьет новые рекорды: количество проехавших по нему автомобилей стремительно приближается к миллиону. Кто-то восхищается новой трассой, пишет восторженные комментарии и размещает в соцсетях захватывающие фотографии. Но, оказывается, есть и те, для кого поездка по мосту стала нелегким испытанием», - йдеться в статті російського видання «Дни.ру», передають Патріоти України.

У той же час, хоча з моменту відкриття Кримського мосту не минуло й двох місяців, на ньому відбуваються дивні речі, що вже стали притчею во язицех. Так, в кінці червня повідомлялося, що рух по магістралі було несподівано заблоковано. В результаті рух в обидва боки стояв близько 20 хвилин, і за цей час на трасі встигла утворитися пристойна пробка.
Втім, в прес-службі Управління федеральних автомобільних доріг «Тамань» Федерального дорожнього агентства (ФКУ Упрдор) поспішили заспокоїти схвильованих громадян: нічого екстраординарного не сталося, закриття було обумовлене перевіркою діяльності експлуатаційних систем, а також екстрених служб.
Розбурхали громадськість і знімки порожнього, без єдиної машини, Кримського мосту, які виклав менше тижня тому один з користувачів соціальної мережі Twitter. Матеріал викликав широкий відгук у аудиторії, доказом чого стали сотні коментарів, залишених під статтею.
Як виявилося, в коментарях були і ті, хто, з їх слів, особисто проїхав по мосту. Так, Ліона заявила, що побувала на трасі 6 липня. І ця поїздка залишила у читачки не найприємніші спогади.
«Жуть. Все трясется и колышется, того и гляди рухнет», - з жахом згадує Ліона. За її словами, взимку міст «точно снесет вместе с машинами».
При цьому видання завершує статтю на оптимістичній ноті: в двох напрямках проїхали майже два мільйони людей. «Так, может быть, перефразируя известную пословицу: не так страшен мост, как о нем говорят?», - задається питанням автор статті. Забуваючи ще одне прислів'я про те, кого Бог береже.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...