Хіти тижня. Сонце, море і голі хлопці: Журналісти підрахували, скільки часу "головний радикал" провів за кордоном з початку року (інфографіка)

Політик щомісяця виїжджав із України.

Глава «Радикальної партії» Олег Ляшко із початку року провів загалом за кордоном більше місяця – 42 дні, - пише «Страна.ua», передають Патріоти України.

Видання зазначає, що 30 серпня головний радикал повернувся в Україну із Німеччини, де відвідав свого друга-студента Даніеля. Там він провів 4 дні.

Крім того, цього місяця нардеп також відвідав ще й Іспанію, де провів 7 днів. Стільки ж, але у липні, згідно із інформацією видання, Олег Ляшко провів у Хорватії. У Франції політик був 3 дні у червні, стільки ж і в Австрії, куди він літав у травні. У квітні головний радикал відвідав на 3 дні Ізраїль, у березні на два дні він літав до Австрії, а у лютому на 3 дні до Швейцарії. Найдовше – 10 днів, Ляшко був у січні у Тайланді.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/politics/2109566-42-dni-kanik...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...