Хіти тижня. "Совсем сдурел. Бородатый п*дорас": Заява протоієрея Чапліна викликала глузування у мережі (відео)

Представник РПЦ вважає, що після виходу в прокат фільму "Матильда", Росія має загинути.

Всеволод Чаплін. Фото:скрін відео

Протоієрей Російської православної церкви, член Громадської палати РФ Всеволод Чаплін заявив, що якщо нашумілий російський фільм "Матильда" вийде в прокат, Росія загине. Про це свідчить відеозвернення, опубліковане на його каналі в Youtube, передають Патріоти України.

"Фильм должен быть запрещен, иначе Россия погибнет. Готовится новое символическое ритуальное цареубийство. Это плевок в нашу историю, в нашу душу, в то лучшее, что у нас было. За этот плевок Россия будет страдать чудовищным образом, расплатится всем своим населением.

Мировая война неизбежна, но если этот фильм не будет показан, в России кто-то да останется жить, пусть не в городах. Если он будет показан – да погибнут все, и это будет достойно и справедливо", - заявив Чаплін.

Користувачів мережі обурила дана заява протоієрея, вони назвали його "дрімучим мракобісом".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...