Хіти тижня. "Спасти "рядовую" Максакову", - Муждабаєв про дружину вбитого екс-депутата російської Держдуми

Екс-депутат Держдуми, яка пережила злочинне вбивство свого чоловіка, до сих пір так і не усвідомила, де вона знаходиться і що з нею / навколо неї відбувається.

Марія Максакова

"Чому ніхто не пояснить їй, що робити в Україні потрібно / можна, а чого не потрібно / не можна? Якщо вона сама, очевидно, не розуміє", - пише на своїй сторінці у Facebook журналіст Айдер Муждабаєв, передають Патріоти України.

Далі - мовою оригіналу: "Если хотите послушать оперную певицу Марию Максакову — смотрите программу Малахова на пропагандистском канале "Россия 1"...

К сожалению, подтверждается моё прежнеепредположение, что экс-депутат Госдумы, пережившая злодейское убийство своего мужа, до сих пор так и не осознала, где она находится и что с ней/вокруг неё происходит. Я совсем не хочу участвовать в травле талантливой артистки и женщины с тяжелой судьбой. Но черт побери, почему никто не объяснит ей, что делать в Украине нужно/можно, а чего не нужно/нельзя? Если она сама, очевидно, не понимает.

Ведь есть же какие-то друзья вокруг неё тут, украинские собеседники, да, в конце концов, сотрудники СБУ, которые её охраняют. Помогите Марии вернуться из космоса, в котором она обитает, на нашу грешную Землю. Начать заниматься в Украине оперным творчеством, а не беседами с путинскими пропагандистами, которые для этого приезжают к ней (!) в Киев.

Окажите кто-нибудь эту добрую услугу Марии. Спасите её от дальнейших глупостей, которые для украинцев — мерзость. Я не знаю Марию лично, но если она ко мне обратится — от всей души помогу разобраться и встать на путь исправления. Иначе это может зайти так далеко, что навредит ей необратимо. А это не нужно ни ей самой, ни Украине, которая её приютила."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...