Хіти тижня. Спеціально обрали місяць: Експерт розповів, навіщо РФ перекриває Керченську протоку саме у серпні

В результаті перекриття протоки порти Маріуполя і Бердянська будуть заблоковано.

Керченська протока. Фото: Актуальна Мережа Новин.

Перекриття Росією Керченської протоки, анонсоване на серпень 2017 року, покликане ускладнити торгівлю України зерновими і завдати їй відчутного фінансового збитку. Про це заявив заступник міністра інфраструктури Віктор Довгань, передають Патріоти України із посиланням на "Обозреватель".

За його словами, в результаті перекриття протоки порти Маріуполя і Бердянська буде на деякий час заблоковано. "Це блокування не буде довгостроковим. Однак прохід закриється майже на місяць, і нам необхідний альтернативний варіант. Вони спеціально це все задумали, коли у нас видався зерновий рік. Багато вантажів йде на порти", - зазначив Довгань.

Він підкреслив, що великих збитків зазнає як приватний бізнес, так і державні підприємства, які залишаться без частини валютної виручки. "Маріуполю і так не солодко - місто на лінії фронту. А тут ще додаткові труднощі. Це дуже страшно для регіону, для Маріуполя. Що робити далі? Звертатися до міжнародних судів", - підсумував заступник міністра.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...