Хіти тижня. Спокою не буде: Астрологи розповіли, що чекає на українців у 2018 році

Карти показують, що українці не стануть чекати до 2019 року - і зміна президента пройде через протести.

Ілюстрація: astroscope.ru

Журналісти поговорили з відомими українськими астрологами, нумерологами та тарологами і дізналися, до чого нам готуватися в новому році, повідомляють Патріоти України з посиланням на Вести.

За словами одного з експертів, країну влітку чекають перевибори, долар буде по 40 грн/$, а чиновників-іноземців проженуть. Інші впевнені, що рік Жовтого Земляного Собаки настільки сприятливий для нас, що зміни на краще ми відчуємо буквально з лютого.

Нумеролог Людмила Жукова вважає, що прийдешній рік для України буде багатий на політичні події, особливо знаменним стане лютий 2018 року.

"Серед українців обурення буде рости, люди вийдуть на вулиці. А політики ще з кінця грудня цього року почнуть сварки. Причому торкнеться це найвищих чинів. Свого апогею конфлікти досягнуть до лютого, а після цього в Україні відбудуться перевибори. Далі прийде новий лідер, якому буде 42-44 роки", - впевнена Жукова.

Жукова також пророкує, що Україна встане на власний шлях розвитку.

"І щодо іноземних політиків у нас буде повна відмова, Уляна Супрун та інші запрошені чиновники залишать пости. У травні в Україну завітає поважний гість, який внесе деякі корективи в поведінку наших правителів. Позитивні зрушення можливі в кінці серпня 2018 року", - говорить Жукова.

За її прогнозами, Саакашвілі виїде до США.

А ось астролог Влад Росс катаклізмів не передбачає, каже, рік Собаки - завжди мирний.

"І завжди в цей рік відбувається мирна передача влади. Якщо ми згадаємо 1994-й, тоді були дострокові вибори президента, і Леонід Кравчук передав владу Леоніду Кучмі. У 2006-му абсолютно без будь-яких катаклізмів влітку Віктор Янукович став прем'єр-міністром при "помаранчевій" владі. Тому я думаю, що в середині літа 2018 року може бути створена ситуація, яка сприятиме проведенню дострокових виборів. І буде дуже спокійна мирна передача влади, - сказав він.

Врегулювання конфлікту на Донбасі, яке хвилює всіх нині, не знайде свого повного завершення.

"Ситуація на сході посилиться, а потім знову втрутиться Росія", - вважає Жукова.

Владу Россу зірки говорять про зворотне: "Конфлікти будуть згладжуватися. Я не хочу сказати, що буде повністю подолана донбаська криза, але все йде до того, що в 2019-2020 рр. вона буде остаточно заморожена. А передумови до цього почнуться в 2018-му".

Ольга Соломка, в свою чергу, говорить, що в 2018 році варто очікувати великих фінансових вливань, які наближають момент повернення територій під контроль України. З Кримом, говорить Жукова, ситуація не зміниться.

Астролог Росс і Соломка підтверджують: "Крим залишається зоною завислою і проблемною".

Нічого хорошого в економіці цей рік не віщує, прогнозує Жукова: «"Курс долара буде рости і може досягти 40 грн /$, а слідом за ним і ціни підуть вгору".

Карти Таро дають більш стриманий прогноз. "Можливі незначні сезонні коливання курсу. В економіці з'являться нові обличчя, які візьмуть ситуацію в свої руки", - каже Соломка.

Оптимістичний і Росс, адже, по за його словами, Жовта Земляна Собака, яка почне панувати з 16 лютого, це фактично наш символ.

У країні, багатій чорноземом, він буде сприяти розвитку економіки. А жовтий колір, який присутній на прапорі України, говорить про те, що все повинно стабілізуватися. Причому приплив фінансів люди відчують вже з лютого

У рік Собаки неминучі природні катаклізми, вважає Людмила Жукова, і чекати їх потрібно із заходу.

"Собака зазвичай риє землю. Горбиста місцевість, як на Західній Україні, сприяє стихійним лихам у вигляді зсувів", - розповіла нумеролог.

Ольга Соломка вважає, що в 2018-му буде переважати стихія вітру: можливі урагани, активні рухи повітря, підвищена пожежонебезпека в південно-східних регіонах. А ось Влад Росс бачить небезпеку в іншому:"«В лютому, березні і квітні можуть відбуватися складні ситуації. Це стосується якихось складів".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...