Хіти тижня. Справжній професіонал: Мережу вразив український пілот, який зумів посадити у Стамбулі побитий градом літак (фото)

Про Олександра Акопова зараз пишуть, як про героя не лише користувачі мережі, але й усі турецькі ЗМІ.

Олександр Акопов. Фото:Facebook

Пілот українського Airbus A320 Олександр Акопов, якому вдалося посадити літак, пошкоджений потужним градом, викликав своїм вчинком захват у соцмережі і став героєм турецьких ЗМІ. Видання Обозреватель зібрало коментарі користувачів про вчинок Акопова, передають Патріоти України.

"Олександр Акопов. Гордість України. Герой Туреччини. Посадив літак з розбитим склом і передньою частиною в стамбульському аеропорту ім. Ататюрка. Врятував 127 чоловік. Так стають легендою", - написав журналіст Андрій Цаплієнко.

"Про українця Олександра Акопова пишуть всі турецькі ЗМІ. Підкреслюють, що він пройшов кращу школу колишнього Союзу саме в Україні. Налітав 13908 годин", - зазначив журналіст Осман Пашаєв.

Він нагадав, що в Стамбулі пройшла сильна злива з градом і вітром.

"Погодне пекло і Сомалі. Рейс" Атлас глобал "вилітав із Стамбулу в Ерджан (Північний Кіпр). На висоті 4 тисячі футів літаку розбило носову частину і скло кабіни пілотів. Капітан Акопов прийняв рішення повертатися. В інтернеті купа відео з аеропорту, як всі чекають катастрофи.

На борту 121 пасажир і 6 членів екіпажу. Акопов садить борт, нахиливши літак трохи набік, щоб бачити через бокове скло смугу", - повідомив деталі Пашаєв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті,

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...

Нова РЕБ-технологія стане геймченджером на фронті: Українське підприємство обіцяє за місяць показати новітню зброю, проти якої не встоять навіть дрони з ШІ та найновітньою прошивкою

неділя, 5 травень 2024, 6:15

Репортаж видання dev.ua з полігону виробника РЕБ/РЕР систем Kvertus. «Спроможності нашого підприємства — від 5000 засобів щомісяця», — каже Сергій Скорик, комерційний директор підприємства Kvertus. Ці слова звучать під час виступу перед журналістам, як...