Хіти тижня. Телеканал "Прямий": “Руській мір”, який маскується під українське телебачення, - Мухарський

Чи поведеться нова, модерна Україна на чергові гібридні понти “руського міра”, який корчить нам гримаси з телеканалів колишніх ригів.

"Прямий" канал - вторинність у всьому, - пише на своїй сторінці у Facebook український актор і шоумен Антін Мухарський, передають Патріоти України.

"Починаючи від логотипу, який є прямою калькою з російського “Дождя”, і закінчуючи набором ведучих — яких позбирали по усіх “амбарах і сусєках” переважно малоросійського медіапростору, зліпили колобок і хочуть нам його запхати у горло, мовляв: нате вже, подавіться сучасним українським телебаченням.

Жріть вже українське, щоб повилазило! І наголошують на цьому, наголошують...Знімають сльозливі ролики про любов до мови, рідної землі, повернення до витоків...

Два хедлайнери: Ганапольський і Кисельов з гарніром інших ведучих втюхали погано освіченим малоросійським олігархам черговий фейк про “українське телебачення”, в якому з усього ніби українського - хіба що одвічна провінційна відсталість, кітч, несмак і готовність, зціпивши зуби і долаючи внутрішній дискомфорт питомо рускоязичного насєлєнія, почати спілкуватися українською в передчутті неодмінного введення мовних квот на телебаченні. Але поки — гуляємо!

Я був вражений тим, що в розлогому інтерв'ю з Кисельовим навіть перший президент Кравчук в стінах Верховної Ради перейшов на російську, хоча ведучий прекрасно знає і розуміє українську, що неодноразово демонстрував у своїх програмах.

Навіщо піддаватися на цей відвертий тролінг, Леоніде Макаровичу?

А після того ролик із Василісою Фроловою — повертаюся до рідної мови! А після Василіси, у вечірньому шоу — відомий українофоб Бистряков знову травить анекдоти на тлі дешевої естради, наче з глибоких 90-х років. Все як на раша ТБ.

Кітч, несмак, вульгарність і тотальний когнітивний дисонанс. Гібридність в усьому — перша ознака “руського міра”.

Говоримо одне, думаємо друге, робимо щось третє.

Ганапольський - придворний блазень російської ліберальної інтелігенції, з удавано печальними очима, повними вселенської скорботи, намагається розповідати українцям дешевим приблатненим жаргоном про наше майбутнє.

Я прекрасно пам'ятаю телевізійні ефіри осені 2013 року на ІНТЕРІ в студії того ж Кисельова, де він разом з ригами бився в істеричних припадках, намагаючись донести нам чітку кремлівську установку — Україні без Росії кінець.

А потім в студії НьюзВан якось так толерантно і глибоко інтелігентно намагався переконати глядачів в тому, що Голодомор, це, як би так сказати, і не Голодомор зовсім, а так - прикра історична помилка, “пєрєгіби на мєстах, товаріщі”.

Основне відчуття від знайомства з новим каналом — відчуття тотальної фейковості, брехні й удавання. Як в старі добрі часи засилля тотального гламуру часів Януковича - всі намагаються щось удавати.

Бути тими, ким вони не є.

Понти, разводочкі, ужимкі, похіхіківанія, прицмокування губами, виставляння глибоких силіконових декольте і одвічне цинічне телевізійне “піпл схаває”.

“Руській мір”, який маскується під українське телебачення. Але ці часи вже давно канули в Лету.

Просто до болі стало прикро за людей, які вклали гроші в це відверте лайно. Зазирнув в інтернет. Подивився, хто власник. Написано — Володимир Макєєнко. Колишній член політради Партії Регіонів. А-а-а-а, все ясно. Питань нема...

Піпл схаває! Гібридноє рускоязичноє насєлєніє - так точно! Ібо: “Любіт наш народ всякоє говно, всякоє говно любіт наш нарооооод...” Зауважу, в пісні мова йде про російський народ. Але вже чого там, і у нас в Україні гібридного малоосвіченого, русифікованого населення вистачає. Ну що ж, гібридному населенню — гібридне телебачення!

П.С. Раптом натрапив на рекламний ролик Ганапольського, де він прямим текстом окреслює базову цінність прямого каналу — ПОНТИ!!! Так понти, адже ми робимо ПОНТОВИЙ КАНАЛ!!! - каже титульний ведучий. Ну, хоч дякую за правду.

Подивимося, чи поведеться нова, модерна Україна на чергові гібридні понти “руського міра”, який корчить нам гримаси з телеканалів колишніх ригів.Зауважу одне — малороси переходять у наступ по всій лінії інформаційного фронту. Чого тільки варте призначення Влащенко генпродюсером ЗІКу?

Будьте пильними. Плекайте своє. Не вірте ворогам. Не піддавайтеся на провокації. Працюйте. Вірте. Любіть. УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...