Хіти тижня. "The Тобі П**да Post": Україною поширюється газета, що викриває злочини Медведчука

​25 серпня у Києві з’явилась газета "The Тобі П**да Post", у якій говориться, що кум президента Росії, лідер "Українського вибору" Віктор Медведчук закінчить своє життя у вигнанні, всіма забутий і принижений.

Газету почали поширювати і на вулицях інших міст України. Відповідна інформація з'явилася у Facebook на сторінці паблік "Анафема", повідомляють Патріоти України.

Як зазначається, зокрема, газета також з'явилася у Львові, Рівному та Одесі. Також чотири тисячі примірників поїхали у прифронтові міста на Донбасі, а саме у Маріуполь, Бахмут і Сєвєродонецьк.

"У всіх цих містах люди будуть знати правду! А правда полягає у тому, що Медведчук закінчить своє жалюгідне існування під парканом. Всіма забутий, вигнаний і принижений. З довічною анафемою від народу України. Зовсім скоро ми викриємо всю агентуру цього таргана. Всіх, кому він платив московські гроші, які виділялися на розвал України. Всю структуру його власності та активів. Всі його "громадські рухи". Яхти, вілли, заводи, маєтки, компанії, банки! Нічого не залишиться поза нашою увагою", - йдеться на сторінці "Анафеми".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...