Хіти тижня. "Ті, хто підсунули Станко Полтораку, дуже сильно його підставили", - блогосфера про скандал в Міноборони

Користувачі соцмережі відразу пригадали, як Настя Станко умисно чи через власну легковажність здала позиції українських військових.

Настя Станко. Фото: МедиаНяня.

"А що там відбулось з Настею Станко, нагородою, і в чому там проблема? Я усе пропустила, а в кого не починаю читати - нічого не зрозуміло. Хтось може пояснити в кількох словах?", - запитала волонтерка Діана Макарова на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Інші користувачі соцмережі охоче почали пояснювати ситуацію:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Військові називають це "комбінований вогневий вплив": Шикарне відео втечі з Очеретиного півсотні рашистів

четвер, 18 квітень 2024, 21:05

"Шикарне відео втечі з Очеретиного півсотні рашистів. Приклад того, що військові називають «комбінований вогневий вплив». DeepState: "Фактично fpv-дрони зупиняють штурмові дії, які готувалися на приватну забудову. Частина ворожої розвідки зайняла будин...

"Спершу не хотіла підіймати слухавки": Ексдружина Дзідзьо розповіла про їхнє спілкування після розлучення

четвер, 18 квітень 2024, 19:51

Колишня дружина українського співака Дзідзьо – виконавиця SLAVIA – розповіла про їхнє спілкування після розриву, передають Патріоти України. Артистка запевнила, що після розлучення їм вдалося зберегти теплі стосунки. Зокрема, вони продовжують вітати од...