Хіти тижня. "Треба було йому врізати": У львівській маршрутці водій познущався над жінкою з дитиною (фото)

Автобус зрушив з місця і жінці притиснуло дверима руку, коли вона ще не встигла зайти у салон.

Інцидент стався у маршрутці №116. Фото:Fаcebook

У Львові водій маршрутки №116 зачинив двері автобуса, коли жінка з дитиною підіймалася сходами, затиснувши їй руку. Про це на сторінці спільноти "Варта 1" у Facebook написала користувач Наталія Фостій-Півторак, передають Патріоти України.

За словами жінки, вона заходила в маршрутку через задні двері. Сина, якого тримала за руку, – пропустила вперед. Жінка не встигла зайти в автобус, як водій зачинив двері і збирався рушати.

"Я заходила ввечері через задні двері, малого тримала за руку і першим впустила в салон. А коли сама зібралась заходити, двері різко зачинилися. Моя рука була в руці дитини і прищемлена дверима. На мій крик, крики пасажирів водій ніяк не відреагував", – розповіла Фостій-Півторак.

Ситуацію врятував пасажир, який із кінця салону підійшов до водія і попросив відчинити двері.

"Питання: у нас працюють незрячі і глухі водії? Невже він не бачив у дзеркало заднього огляду, що пасажири ще заходять? Виявляється, за його правилами, з дітьми потрібно заходити через передні двері!" – обурилася жінка.

Окрім цього, жінка додала, що водій навіть не поцікавився, як та себе почуває після того, що сталося.

"Допоки це буде тривати? Пенсіонери їм не підходять, батьки з дітьми не так заходять. А ви що королі?" – написала вона.

Ситуація, описана в дописі, обурила користувачів соцмережі. У своїх коментарях вони зазначили, що жінка теж винна в цій ситуації. Вона повинна була заходити через передні двері, а не задні.

Деякі ж поділилися власними подібними випадками грубої поведінки маршрутників.Були й такі, хто порадив досить радикальний спосіб, як провчити водія-губіяна – вдарити в обличчя, пише Обозреватель.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...