Хіти тижня. Трон під "царьом" захитався, заб'ють, як Павла I у власній спальні: Якщо Путін збожеволіє остаточно, наказ рушити війська в Україну навряд чи хтось виконає, - Карл Волох

Поки можна тільки здогадуватися, як саме відбуватиметься операція з арешту й конфіскації "путінсько-бригадних активів за кордоном", але вона точно буде.

Загнаний у куток санкціями США президент РФ Володимир Путін не зможе віддати наказу спрямувати війська в Україну, тому що його ніхто не виконає. Таку думку висловив активіст Громадського люстраційного комітету, блогер Карл Волох на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Навіть якщо Путін збожеволіє остаточно, загроза всьому його оточенню зараз настільки велика, що такий наказ навряд чи хтось виконає. Ні у верхівці його армії, ні тим більше спецслужб безсрібників також немає. Тож, імовірніше, випишуть табакерочку з алмазного фонду", – підкреслив він.

Блогер додав, що поки можна тільки здогадуватися, як саме відбуватиметься операція з арешту й конфіскації "путінсько-бригадних активів за кордоном". "Та все ж із високою часткою ймовірності припускаю, що позбудуться не всі, не всього і не відразу. Зашморг будуть затягувати поступово, залишаючи відкритою опцію переговорів... Головною особливістю моменту є те, що Путіна, очевидно, позбавляють можливості звично піднімати ставки, і новий раунд переговорів він починає з позиції, найгіршої за всю його історію на чолі Росії", – підсумував Волох.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Смерть військовозобов'язаного в ТЦК Кривого Рогу: Спливли нові подробиці

вівторок, 7 травень 2024, 13:53

У військовозобов'язаного, який помер у ТЦК Кривого Рогу Дніпропетровської області, виявили токсичну дію невідомої речовини. Про це повідомляє Телеграм-канал "СВОЇ | Кривий Ріг" з посиланням на результати розтину, передають Патріоти України. За даними р...

Фанати совка дуже образилися: Китайці показали свою версію, як Сталін посилав Мікояна до Мао Цзедуна (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 13:41

Серед фанатів радянського режиму спалахнув скандал через образ диктатора Йосипа Сталіна у китайському історичному телесеріалі Дипломатичні ігри. Річ у тім, що в оприлюдненому у соцмережах уривку кривавого тирана було показано глядачам не як «великого л...