Хіти тижня. "Це реальність, дєтка!", - Фашик Донецький (фото)

Основну контрдиверсійну діяльність на окупованих Росією територіях, проводять ФСБ і ГРУ РФ.

"У світі побутує думка про супер-пупер страшну ФСБ РФ", - пише відомий блогер Фашик Донецький, передають Патріоти України.

Далі - мовою оригіналу: "Ага. Только по ТВ они реально крутые, а в реалии - тупые. На фото - результат работы мыгыбы в оккупации.

Напомню, что основную, типо контрдиверсионную деятельность на оккупированых рф территориях, проводят фсб и гру рф На фото, если присмотреться, видно плакаты от сбУ со словами "На тебе чекають вдома".

Для тех, кто не в курсе - это программа, которая пропагандирует и предлагает сепарам сдаваться А Хунта все ближе, одним словом. Привет, мыгыбы."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Італія надасть Україні новий пакет військової допомоги - La Repubblica

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:27

Уряд прем'єр-міністрки Італії Джорджії Мелоні схвалив надання Україні нового пакету військової допомоги напередодні саміту G7 в Апулії, який розпочнеться 13 червня. Про це повідомляє La Repubblica з посиланням на джерела. Туди має увійти ЗРК SAMP-T, пе...

"Враження на все життя": Скандальна російська блогерка відсвяткувала день народження на Донбасі (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:14

Відома російська телеведуча та блогерка Настя Івлєєва, яка підтримує розпочату Росією криваву війну, порушила мовчання. Путіністка вперше за тривалий час дала інтерв'ю, де розповіла, як "відсвяткувала" своє 33-річчя, передають Патріоти України. Настя І...