Хіти тижня. "Це реально п*здець": У мережі висміяли презентацію нового "пафосного" журналу в Києві (фото)

На свято з нагоди створення журналу зібралася "еліта", але її несмак і вульгарність все зіпсували.

На презентації журналу "Печерська Асамблея". Фото: Фейсбук

У мережі висміяли презентацією нового журналу "Печерська Асамблея". Знімки з іронічними підписами з'явилися на сторінці "Рагулі" в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Коли бачиш у стрічці "новину" про те, що тепер в Україні є журнал "Печерська Асамблея", то відразу розумієш, що звіт з презентації засліпить. І він дійсно трохи "виймає очі", - йдеться у підписі до фото.

"Це реально п*здець. Залишається сподіватися, що всі вони дуже хороші люди, інакше пояснити таку відсутність смаку і здорового глузду просто неможливо", - написав Yura Kharchenko.

"Печерська" - в сенсі печерний рівень культури і смаку. Бідна наша країна! Хоча сумніше те, що діється в політикумі. Але біда в тому, що всі ці явища взаємопов'язані", - прокоментувала Олена Дзюба.

Нагадаємо, раніше коміки висміяли пенсійну реформу в Україні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...