Хіти тижня. "Це рівень міністра африканської країни": Користувачі мережі висловились про затримання сина Авакова

Запобіжний захід затриманому виберуть сьогодні в Солом'янському суді.

Фото: uapress.info.Національне антикорупційне бюро затримало сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра за підозрою в розкраданні коштів під час закупівлі рюкзаків для Нацгвардії. Про це "Українській правді" повідомило джерело в правоохоронних органах, передають Патріоти України.

Також, за даними співрозмовника, затримали екс-заступника Авакова Сергія Чеботаря.
Зараз обом затриманим готують повідомлення про підозру.

Запобіжний захід обом затриманим виберуть сьогодні в Солом'янському суді.
Також за даними співрозмовника "Української правди" в будівлю НАБУ підтягують Національну гвардію - вже стоїть два мікроавтобуси, люди в яких нічого не пояснюють.

Реакцію користувачів соцмереж.

"Лучший украинский Хеллоуин состоится сегодня в Соломенском райсуде. С костюмами и масками)".— Kristina Berdynskykh (@berdynskykh_k)


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Конфіскація російських активів: Міністр юстиції Малюська розповів про три ймовірні сценарії

субота, 27 квітень 2024, 23:00

Питання конфіскації російських активів буде вирішене на саміті G7 в середині червня. Про це розповів міністр юстиції України Денис Малюська в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «У середині червня в Італії відбудеться саміт на рівні лідерів...

"Маневреність" ворогам не допомогла: Окупантів залишили "без колес" на Бахмутському напрямку (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:39

Бійці Державної прикордонної служби України "викладають" практичні уроки піхоті РФ, яка взяла за звичку добиратися до лінії фронту мотоциклами. Про таку хитрість ворога раніше згадували у 92-й окремій штурмовій бригаді, передають Патріоти України. Як п...