Хіти тижня. Це тільки початок: Україна почала вихід з 500-річної російської окупації, - волонтер

Після трьох років війни Україна нарешті почала адекватно відповідати на російську агресію.

Україна долає російську агресію. Плакат Юрія Неросліка.Відомий волонтер Роман Донік вважає, що в даний час відбувається відхід України від російської окупації, в якій вона перебувала 500 років. Про це він заявив в інтерв'ю "Апострофу", передають Патріоти України.

"І зараз реально прийшов час, коли треба рвати – бо надто інтегровано це все. Всі ці "ВКонтактики", "Яндекс", всі ці речі, які у нас з росіянами одні на двох... Як сіамські близнюки з одним тілом і двома головами. Одна голова – Україна, інша – РФ. А кровоносні судини між ними – одні і ті ж. Це ненормально", - говорить Донік відзначаючи, що санкції завдали відчутного удару по російській економіці.

До того ж блокування російських соцмереж піде на користь підростаючому поколінню українців, які вже не будуть знаходити в них інтерес.

"Уяви, на початок війни у нас були діти 9-13 років, яким соцмережі були не особливо цікаві. Зараз їм по 12-16. У нас уже виросло покоління, яке в умовах війни все одно не сприймає Росію як агресора. Воно не бачить різниці. Воно, як і раніше інтегровано", - зазначає волонтер.

Також Донік зробив припущення, що після заборони російських ресурсів оживе ринок української інтернет-реклами: "Ось де зараз Ukr.net, Bigmir, "Мета"? Вони їх просто задавили демпінгом, завалили – і все. А тепер відкриваються перспективи".

Він припустив, що розрив зв'язків з Росією, який особливо активізувався останнім часом, може бути пов'язаний з отриманням Україною підтримки партнерів.

"Ось зараз сталося щось, в результаті чого нам дали добро ось так себе вести. Це як сніговий ком: одне, інше, третє. І, насправді, адже ми себе досить хамськи зараз ведемо по відношенню до Росії", - говорить Донік. У зв'язку з чим висловив думку, що це тільки початок виходу України з-під впливу РФ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...