Хіти тижня. Ці речі кришуються на рівні президента і уряду: Генерал озвучив жахливі дані про прихильників РФ в українській владі

Екс-глава Служби зовнішньої розвідки, генерал армії Микола Маломуж заявив, що велику небезпеку для України представляють бізнес-інтереси, зав'язані на Росії.

Микола Маломуж

"Наприклад, фінансування певних проектів в тій же Верховній Раді, адже безпосередньо йде контрабанда між Росією і Україною. Ми маємо негласну інформацію про те, що навіть наші комплектуючі до російського озброєння надходять з України контрабандою через треті країни", - зазначив Маломуж.

Як передають Патріоти України, за словами генерала, якщо задіяні чиїсь мільйони, людина буде орієнтуватися на Росію не тільки в бізнесі, а й сприяти політично. Він уточнив, що спецслужби про це, як правило, знають, але ці речі кришуються на дуже високому рівні в керівництві країни: оточенні президента і уряді.

Маломуж додав, що кількість впливових персоналій в Україні, які є потенційними зрадниками, а потім стають відкритими ворогами, зашкалює.

"Якби сьогодні настав день Х, всі були б шоковані точно так же, як шоковані були ситуацією в Криму", - заявив екс-заступник глави СБУ Олександр Скіпальський.

Він запевнив, що, незважаючи на заборону Комуністичної партії в Україні, російський комуністичний центр має в нашій країні конспіративні структури та персоналії. При цьому лідери і керівники замаскованих антиукраїнських організацій відчувають себе привільно.

"З боку держави і правоохоронної системи ніяких обмежень для них немає, а їх корупційні зв'язки дають їм можливість спілкуватися з ворогом і звіряти свої дії", - підкреслив Скіпальський.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Маємо стати міцними не тільки фізично, але й духовно": У священника Миколая знайшли пророцтво про перемогу України

четвер, 28 березень 2024, 12:14

Україна перебуває на порозі великих змін – в очікуванні на повернення тимчасово окупованих ворогом територій та миру українці мають ретельно готуватись та накопичувати ресурси, не лише військові, але й духовні. Слова про це знайшли в пророцтві священни...

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...