Хіти тижня. "Эти еб*наты с Шойгой во главе решили начать третью мировую": У мережі висміяли погрози РФ на адресу США

Користувачі мережі прокоментували заяву російського МЗС про наміри збивати літаки і безпілотники міжнародної коаліції в Сирії.

МЗС РФ. Ілюстрація:https://lb.ua/

Росія заявила про намір визначати в якості військових цілей всі літаки і безпілотники міжнародної коаліції під егідою США, які будуть виявлені в небі над Сирією на захід від річки Євфрат. Про це йдеться в заяві Міноборони РФ в Facebook, передають Патріоти України.

"У районах виконання бойових завдань російською авіацією в небі Сирії будь-які повітряні об'єкти, включаючи літаки і безпілотні апарати міжнародної коаліції, виявлені на захід від р. Євфрат, будуть братися на супровід російськими наземними і повітряними засобами протиповітряної оборони в якості повітряних цілей", - наголошується в повідомленні.

"И что? Хоть целью, хоть НЛО - стрельнут по американскому самолету и на этом недолгая история России окончиться, едва начавшись", "Ухты, вспомнили про международные право!", "Теперь американцы не будут предупреждать россиян о предстоящих военных действиях. Значит 200-х из Сирии будет еще больше ", - коментують публікацію користувачі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 16 квітня: Що українці традиційно робили на Іринин день і чого намагались уникати

вівторок, 16 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 16 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучениць Агапії, Ірини, Ніки, Галини, Василини та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподобного Микиту Кесарійського. . Свято 16 квітня відоме як Ірина ...

Тому що кругом розумниця? Ганна Маляр, котра категорично проти демобілізації ветеранів, задекларувала дуже цікаві доходи за 2023 рік, - ЗМІ

вівторок, 16 квітень 2024, 6:15

У 2023 році ексзаступниця міністра оборони України Ганна Маляр отримала 101 тисячу гривень зарплати на основному місці роботи у компанії, основними кодами діяльності якої вказано, зокрема, виробництво зброї та боєприпасів та виробництво військових тран...