Хіти тижня. У Кремлі вже вирішили?: Журналіст розповів, ким можуть замінити Плотницького та Захарченка

Помічник президента Росії Владислав Сурков, приїжджав до Донецька і наче наказав "готуватися до реінтеграції".

Олександр Бобков. Фото: Вікіпедія.

Росія хоче замінити ватажків "ЛНР" і "ДНР" Ігоря Плотницького та Олександра Захарченка. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Олексій Мацука з посиланням на джерела, передають Патріоти України.

"Згідно з цією інформацією,"ДНР" може очолити екс-депутат Партії регіонів Олександр Бобков, а "ЛНР" - лідер української партії "Союз лівих сил" Василь Волга", - написав Мацука.

Він повідомив, що, за словами джерел, помічник президента Росії Владислав Сурков, якого вважають куратором "Л/ДНР", приїжджав до Донецька і порекомендував "готуватися до реінтеграції". "Водночас політолог і прихильник "ДНР" Костянтин Долгов у своєму Telegram-каналі написав, що "віце-прем'єр ДНР з економіки" (він же "міністр доходів і зборів") Олександр Тимофєєв поставив собі за мету замінити Захарченка на посаді глави "ДНР", - додав журналіст.

За словами Мацукі, екс-регіонала Бобкова вважають одним із посередників між колишніми донецькими елітами, ватажками "Л/ДНР" і Кремлем. "Бобков був присутній на так званій інавгурації на посаду глави "ДНР" лідера донецького осередку організації "Оплот" Олександра Захарченка. У своїх інтерв'ю Бобков розповідав, що навесні 2014 року він матеріально підтримував організаторів проросійських мітингів у Донецьку і підтримував їхні вимоги", - пояснив він.

Журналіст також уточнив, що в 2014 році після захоплення будівлі міськради в Донецьку Захарченко вимагав від українського парламенту підготовлений Бобковим законопроект "Про місцевий референдум". "Навесні 2016 року партія Василя Волги "Союз лівих сил" оголосила про бажання взяти участь у виборах на підконтрольних угрупованням "ДНР" і "ЛНР" територіях у разі, якщо такі вибори відбудуться у рамках Мінських домовленостей", - резюмував Мацука.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...