Хіти тижня. У мережі повідомили про дивну смерть 20-річної вдови терориста "ДНР" "Кедра" (фото)

Терористи поширили повідомлення про смерть вдови каскадера від осколка, але є свідчення людей, які кажуть, що Олена могла бути вбита "ополченцями" Захараста.

В мережі повідомили про дивну смерть вдови терориста "Кедра". Фото: соцмережі.У селі Комінтернове загинула вдова проросійського бойовика Еркіна Ісманова на прізвисько «Кедр». Про це повідомляють в українських групах в соцмережах, посилаючись на проросійські джерела, передають Патріоти України.

Повідомляється, що під час обстрілу села Комінтернове 18 червня ввечері загинула 19-річна дівчина Олена Покушалова. Підконтрольні сепаратистам інформаційні ресурси наполягають на тому, що обстріл був з міномета з підконтрольного Україні Харчовика.Також відомо, що Олена Покушалова була дружиною загиблого раніше в селищі терориста, узбека за національністю, Еркіна Ісманова, який в мирний час встиг відсидіти у в'язниці і попрацювати каскадером.

Згідно з інформацією проросійських сайтів, дівчина була вбита осколком у дворі свого будинку, проте в цьому є сумніви. Судячи з її профілю, новим співмешканцем Олени Покушалової був чоловік, який входить до лав бойовиків т. зв. «ДНР» і є велика ймовірність того, що вона перебувала з ним на позиціях. Варто нагадати, що спікер «оборони ДНР» Едуард Басурін загиблого в Комінтерновому бойовика «Кедра» представляв як «місцевого жителя».

У той же час на Інтернет-порталі «Острів» опубліковано думку одного з жителів Комінтернового, яке суперечить інформації проросійських сайтів (орфографія і пунктуація автора збережені - Ред.).«Сегодня в Коминтерново убили девочку. Лена Покушалова. 20 лет. Как моему младшему. Всем сказали что осколок прилетел от передовой и попал в голову. Вот только не учли эти мрази что народ уже достаточно натерпелся и молчать не будет. У меня дальше по Победе родственница живет. Так вот она рассказывает что ночью к дому подьежала машина с ополченцами. Слышно было женский крик и несколько выстрелов. Потом машина спешно уехала. А утром всем сказали, что Лена погибла от осколка. Сколько еще мирных граждан должно полегти за благополучие Захара и достижение внешнеполитеческих целей людей из Москвы?! Сколько еще на этой войне погибнет невинных Елен, Анн, Маш, Оксан?! Каждый защитничек Захарченка должен ответить себе на этот вопрос. Царство Небесное Елене», — пише джерело.

У прес-службі сектора «Маріуполь» повідомили, що не можуть дати точної відповіді щодо загибелі дівчини на непідконтрольній території. «Це можна зробити тільки після того, як буде проведено всебічне розслідування, але оскільки там окупована територія і немає державної влади та офіційних юридичних представників, довіряти повністю їхнім джерелам ми не можемо», - відповів прес-офіцер Володимир Віват.

Нагадаємо, в квітні стало відомо про ліквідацію терориста Єркіна Ісманова на кличку "Кедр", відомого тим, що в нього замість руки був молоток.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...