Хіти тижня. У Порошенка лишився тільки один аргумент у діалозі з Заходом - джерело

ЗМІ передбачають, що втрата підтримки України на міжнародній арені може привести до нових несподіваних звинувачень на адресу Києва.

Фото: Politeka.На сьогоднішній день єдиною картою в діалозі з Заходом, яка ще залишилася в руках української влади, є конфлікт з Росією. Про це "Апострофу" заявив співрозмовник в дипломатичних колах, передають Патріоти України.

За його словами, цю карту будуть використовувати і надалі, особливо на тлі того, що ймовірне загострення конфлікту на Донбасі.

"Втім, на Заході розуміють, що Порошенко (президент України Петро Порошенко, - ред.) зараз зацікавлений перевести всю увагу з Саакашвілі (лідера партії "Рух нових сил" Міхеїла Саакашвілі, - ред.) на Росію. Тому, якщо зараз знову відновляться обстріли і ініціаторами будуть бойовики, то підозра в ЄС все одно буде падати на Порошенка", - відзначило джерело.

Уточнюється, що стрімка втрата підтримки України на міжнародній арені може привести до нових несподіваних звинувачень на адресу Києва.

І якщо у Європейського союзу зараз почнуть виникати такі сумніви стосовно України, то в подальшому не виключений навіть перегляд відносин ЄС з Росією щодо конфлікту на Донбасі.

Опублікував: Олександр Смаглюк

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Для інавгурації Путіна вибрали сатанинський день: Відомий астролог поділився прогнозом щодо найближчого майбутнього Росії

середа, 1 травень 2024, 13:05

Астролог Влад Росс передбачає, що в травні Росію чекають складні події, починаючи вже з того, що інавгурація Путіна відбудеться у "сатанинський день". Ворогові не вдасться захопити Часів Яр, заразом всередині РФ можуть відбутись нові теракти та перевор...

"Весна, труд и Петербург": У Росії з першотравневих плакатів прибрали слово "мир" (фото)

середа, 1 травень 2024, 12:28

З нагоди Дня праці 1 травня, який у РФ відзначають відповідно до канонів радянських традицій, у деяких великих містах прибрали слово «мир» з пропагандистського гасла часів СРСР «Мир! Труд! Май!», зазначають Патріоти України. Зокрема в Санкт-Петербурзі ...