Хіти тижня. У США тільки й чекають, щоб Путін ввів війська в Україну - Арестович

Росія не зможе нічого всерйоз зробити у військовому плані проти України, якщо не введе 20 тисяч російських військових на Донбас.

Олексій Арестович

"Однак подібний крок скінчиться для Москви дуже погано", - заявив в інтерв'ю "Апострофу" військовий аналітик Олексій Арестович, передають Патріоти України.

На його думку, така операція Кремля не залишиться без уваги країн Заходу. "Введення буде негайно відстежено і скінчиться дуже погано для Російської Федерації. Відразу. Тим більше всі тільки і чекають - в Америці і, я думаю, Макрон (президент Франції. - ред.) теж - щоб вони ввели російські війська", - заявив Арестович.

Тому військовий аналітик вважає, що Москва не піде на такий крок, а продовжить створювати загрози на кордонах із Європейським Союзом.

"Ось зробити в Білорусі багато, створити загрозу безпосередньо біля кордонів ЄС - це вже зовсім інший розклад. Це нова загроза, з нею цікавіше працювати... Не забувайте про Калінінградське угруповання. Найкоротший хід через Сувалківський коридор до Польщі. Це військово-географічна, стратегічна логіка", - резюмував Арестович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Значно більше ескадрильї: Військовий експерт поділився інсайдами, коли і в якій кількості перші винищувачі F-16 передадуть Україні

субота, 27 квітень 2024, 9:40

Українські Повітряні сили невдовзі отримають багатоцільові літаки-винищувачі F-16 від західних країн-партнерів. Про це в ефірі Апостроф TV розповів авіаційний експерт Костянтин Криволап. . На його думку, одразу три країни-союзники зможуть передати укр...

"Нічні відьми" ХХІ століття: Україна переробляє легкомоторні літаки на безпілотні бомбардувальники та важкі дрони-камікадзе далекої дії (фотофакти)

субота, 27 квітень 2024, 8:15

Корисне навантаження таких БПЛА в рази більше ніж у Шахеда-Герані, а радіус польоту співставний з ірано-російськими дронами. Мова йде не про одноразові дрони-камікадзе, адже конструкція літака дозволяє здійснювати неодноразове скидання бомб. Про це ж с...