Хіти тижня. Український історик підняв на сміх ідеологів "Малоросії" за прапор Богдана Хмельницького (відео)

В головного продавця курятини "динири" з прапором явно промахнулися.

Захарченко "затвердив" прапор "Малоросії". Фото: Корреспондент.Ідеологи кремлівського політичного проекту "Малоросія" марно вибрали як атрибут фейкової держави прапор гетьмана Богдана Хмельницького. Це смішно, оскільки неефективно з точки зору пропаганди і піару. Про це в ефірі Обозреватель.LIVE заявив історик, блогер Юрій Гудименко, передають Патріоти України.

Так, коментуючи заяву ватажка "ДНР" Олександра Захарченка про появу неіснуючої країни, він сказав: "Підхід, обраний Захарченко - це потік його свідомості. Я не знаю, що з ним сталося".

"Прапор Богдана Хмельницького з точки зору піару і роботи, пов'язаної з можливим просуванням далі сенсу цього концепту, він неймовірний і нелогічний", - з іронією наголосив історик.

Прапор Богдана Хмельницького. Абревіатура: Богдан Хмельницький, гетьман Війська Запорозького, його королівської милості

Гудименко нагадав, як у 2014 році в його рідному Запоріжжі сепаратисти малювали прапор "ДНР".

"Це просто - береш три балончики (з фарбою) і малюєш три смужки "ДНРівського" прапора.

Експерт наголосив, що непідготовлена людина не зможе намалювати прапор Хмельницького.

"Намалювати багатоскладову неправильної форми хоругву, відому як прапор Богдана Хмельницького, складно...", - сказав історик.

"Це не розраховане на те, що людина виготовить це в домашніх умовах, щоб вийти на мітинг. Це суперечить усім законам пропаганди, піару. Це смішно", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...