Хіти тижня. "Українців неможливо перевиховати. Навіть російськомовних": Арестович розповів, чому Кремль позбувається ва*ників з Донбасу

На думку аналітика, в Кремлі усвідомлюють, що під тиском санкцій Заходу небезпека Майдану в Росії зростає, і «вони бояться, що українці стануть горючим матеріалом».

Олексій Арестович. Фото: Апостроф.

Кремль вирішив позбутися від біженців з України, що проживають в Росії, оскільки ці люди, навіть налаштовані проросійськи, являють собою «горючий матеріал», здатний спровокувати в РФ протести на зразок українського Майдану. Таку думку «Обозревателю» висловив військовий аналітик Олексій Арестович, передають Патріоти України.

Коментуючи факт виділення російського президентського гранту на цілі репатріації українців, він зауважив: «Я думаю, це частина відповіді на санкції США». «Американці почали стратегічний наступ проти Росії, операцію з примусу до миру. А Росія знаходиться у вічній дилемі - як би обміняти Донбас на Крим і все це разом - на Сирію», - додав аналітик.

За його оцінками, зараз має місце боротьба між «кількома вежами Кремля». На це вказують «дивні ривки» в політиці Росії - «то в одну сторону, то в іншу». «Значить, почалася боротьба за владу», - припустив Арестович.

«Я думаю, що одна з веж Кремля розуміє, що українців неможливо перевиховати. Які б вони не були російськомовні, фанати «руського міра», вони все одно приносять з собою вірус цього українського анархізму, схильності бунтувати, не підкорятися владі і бути собі на умі. Мабуть, це абсолютно не влаштовує Росію», - сказав він.

На думку аналітика, в Кремлі усвідомлюють, що під тиском санкцій Заходу небезпека Майдану в Росії зростає, і «вони бояться, що українці стануть горючим матеріалом».

«У тому числі українці, що налаштовані проросійськи?» - запитали журналісти. "Звісно. Ці люди мають досвід бунту - це завжди дуже небезпечно. Коли люди не мають досвіду бунту, вони довго зважуються, якщо взагалі наважуються, тому що вони не розуміють, що робити. А люди, які одного разу бунтували, охоче бунтують вдруге, в п'ятий, в десятий раз», - відповів Арестович.

«Оскільки в Росію виїхало не менш мільйона українців, це дуже небезпечний горючий матеріал. Тому вони намагаються їх позбутисяі, навпаки, загнати в Україну, щоб вони тут бунтували», - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відповзав зі спущеними штанами: Пікантне поранення окупанта перетворило його на справжнє посміховисько (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:34

Російський загарбник несподівано для самого себе здобув перемогу у конкурсі на найпікантніше поранення, в якому навіть не планував брати участь. Такий вердикт винесли користувачі соцмереж після публікації українськими військовими відео, на якому окупан...

"Демілітаризувала" власна ППО: Біля Севастополя впав російський військовий літак (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:23

Біля окупованого Севастополя впав російський літак, за даними окупантів, це міг бути Су-35. Про це повідомили місцеві пабліки, які зафіксували падіння палаючого літака і пілота, який катапультувався, передають Патріоти України. "Російське ППО як крок д...