Хіти тижня. Усе йде до третього Майдану: "В Україні починається нова "движуха", - Бєлковський

Загалом, усе йде до того, що країну може очолити та сама "хунта", якої насправді у Києві немає, але про яку постійно говорять російські федеральні телеканали.

Станіслав Бєлковський

Про це російський політолог Станіслав Бєлковський заявив в ефірі телеканала "Дождь", коментуючи 27 липня втрату українського громадянства екс-президентом Грузії Михайлом Саакашвілі, передають Патріоти України.

"В Україні починається нова "движуха". Мабуть, визріває третій Майдан. Бо Петро Порошенко – президент, який пішов шляхом позбавлення свого нинішнього опонента, колишнього друга Саакашвілі українського громадянства, достоту повторює технологію своїх попередників, які приводили до Майданів раніше", – сказав він.

За словами політолога, в Україні "панує радісне збудження щодо цього".

Бєлковський зазначив, що Порошенко "кинув іще й величезну кількість іноземних бійців Антитерористичної операції (АТО), яким обіцяли українські паспорти і не дали". Окрім того, на його думку, "повертається виборче правосуддя часів президента Віктора Януковича".

"Загалом, усе йде до того, що країну може очолити та сама "хунта", якої насправді у Києві немає, але про яку постійно говорять російські федеральні телеканали", – заявив політолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Замах на Зеленського: Генерал Маломуж припустив, де ще можуть ховатися російські агенти

вівторок, 7 травень 2024, 23:19

Росія намагається активно вербувати осіб, які наближені до вищих посадових осіб України. Про це в ефірі "Київ 24" заявив генерал армії у відставці, керівник Служби зовнішньої розвідки України (2005-2010 рр.) Микола Маломуж, коментуючи викриття ворожої ...

Кіберфахівці ГУР вивели з ладу російські онлайн-сервіси 1С – джерело

вівторок, 7 травень 2024, 22:53

Кіберфахівці Головного управління розвідки Міноборони України 7 травня вивели з ладу російські онлайн-сервіси компанії 1С. Про це повідомило "Суспільне" з посиланням на джерела у спецслужбі, передають Патріоти України. 1С спеціалізується на розробленні...