Хіти тижня. В окупованому Криму б'ють на сполох через чергову катастрофу (фото)

Жителі міста Яни-Капу поскаржилися на проблеми з водопостачанням, відсутність нормальних доріг і їдкий смог.

На одному з кримських форумів користувачі повідомили про проблему і висловили обурення тим фактом, що ніхто з так званої влади не збирається нічого вирішувати. На ситуацію звернув увагу блогер КРИМський бандерівець в Twitter, передають Патріоти України.

"Крим. У жителів Яни-Капу (Красноперекопська) накипіло від життя в говені. Води немає, доріг немає, нічого немає, а над містом стоїть їдкий смог, про походження якого сперечаються в соцмережах. Одні пропонують терпіти і мовчати, інші - збиратися тисячами", - сказано в повідомленні.

При цьому користувачі заявили, що смог в місті такий, що вже далі, ніж на 100 метрів нічого не видно: "Стоїть різкий запах сірки і його ніхто не відчуває? Чому всі мовчать? Коли вже не буде проблем з водою? Дивно, що ще світло з газом є, але я так вважаю, що це тимчасово. Але про дороги я просто мовчу... там без слів все ясно".

У коментарях багато людей підтримали автора і заявили, що "влада" воліє не помічати проблему.

"Раби повинні мовчати. Ще змусять говорити, як смачно пахне", "Нарешті-то хоч одна розумна людина заявив про справжню проблему міста - про екологію. Автор - красень", "А що толку обурюватися? Все одно нічого не зміниться...", - написали місцеві жителі.

При цьому деякі навіть закликали об'єднатися в боротьбі з проблемою: "Якщо об'єднаються тисячі людей, Ви теж вважаєте, що толку не буде?".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...