Хіти тижня. У Росії при загадкових обставинах померла найсильніша жінка світу

Громадськість висловила співчуття родині та близьким спочилої, а колеги зазначили, що причини смерті Рум'янцевої поки що невідомі.

У Російській Федерації померла «найсильніша жінка планети» Наталія Рум'янцева. Про це повідомляє прес-служба Федерації пауерліфтингу Санкт-Петербурга, передають Патріоти України з посиланням на bzns.media.

«Федерація пауерліфтингу Санкт-Петербурга приносить родині і близьким Наталії співчуття, це величезна втрата для всіх», - йдеться в повідомленні.
Крім цього уточнюється, що 46-річна спортсменка останнім часом працювала тренером.

«Наталя вела активну роботу на тренерському терені і виховала безліч талановитих учнів, які займали високі щаблі ...», - підкреслюється в тексті повідомлення.

Крім цього в федерації пауерліфтерів Санкт-Петербурга уточнили, що причини таємничої загибелі спортсменки на даний момент невідомі.
Слід уточнити, що в 1990-ті роки Наталя Румянцева вважалася найсильнішою жінкою планети.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Бо сама Юля - нуль і на що не впливає": Український журналіст порадив вдові Навального звернутися до... СБУ

понеділок, 29 квітень 2024, 21:43

Замість того, щоб чекати і терпіти, Юлія Навальна має обрати інший шлях боротьби – заявити, що Росію захопили злочинці та закликати всіх до боротьби із ними. Про це в інтерв’ю «Главкому» заявив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. «Для...

Пропагандисти Кремля поширюють фейк про вбивство жінки "тероборонівцем зі Львова" через "очікування руських"

понеділок, 29 квітень 2024, 21:30

Росіяни вигадали новий фейк про українських військових. У своїх Telegram-каналах вони поширюють інформацію про те, що нібито у Харкові офіцер 125-ї окремої територіальної оборони (Львів) застрелив коханку та поранив її доньку. Про це повідомили у Харкі...