Хіти тижня. В Україні знайшли величезні плюси від повномасштабного вторгнення Росії (відео)

Збройні сили України наразі уже можуть відбити повномасштабне вторгнення російських військ, а подібна авантюра Кремля необоротно привела б до краху РФ.

Олексій Арестович

Про це в ефірі Обозреватель.LIVE заявив військовий експерт Олексій Арестович, передають Патріоти України.

"Ми можемо відбитися від Росії при будь-якому її сценарії вторгнення проти нас. Я за це навіть не хвилююся. Я вам навіть скажу, що це був би набагато кращий варіант для нас, якби вони вторглися повноцінно. По-перше, ми виграли б. По-друге, це зрозумів би Захід, по-третє, Росія б обламалися, і почалися б дезінтеграційні процеси в самій Росії. Тобто, крах Росії", - вважає експерт.

При цьому Арестович вважає, що при такому розвитку ситуації в країні значно прискорилося б проведення реформ.

"У нас би реформи дуже прискорилися б, тому що повномасштабне вторгнення прискорює все дуже швидко. Тобто, ми або п'ятнадцять років будемо реформуватися, або за рік, якби три місяці тривало повномасштабне вторгнення. Тобто, з точки зору історії, це, можливо, було б краще. Але, на жаль, вони теж це розуміють, тому буде гібридна війна, а не повномасштабна", - підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...

"Перевзувся!": На росТБ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 20:44

Російські пропагандисти звинуватили колишнього президента США Дональда Трампа в тому, що він “перевзувся”. На думку рупорів Кремля, він повинен був завадити виділенню Україні військової допомоги. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст т...