Хіти тижня. "Володя, ти свого батька будеш на цій машині возити чи на цій?": Мережу обурив неадекватний вчинок Гройсмана (фото, відео)

За інформацією екс-глави Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі прем'єр-міністр Гройсман особисто прийняв рішення відмовити в розмитненні автомобіля "швидкої допомоги", який надійшов, як гуманітарна допомога місту Глухову з Нідерландів.

Володимир Гройсман. Фото:Сегодня

Біля Кабінету міністрів відбувся мітинг з вимогою припинити блокування розмитнення гуманітарної сучасної "швидкої допомоги", яку подарувала Глухову спільнота "Українські Нідерланди". Про це пише Politeka, передають Патріоти України.

Під стіни уряду під'їхало дві "швидкі допомоги" - одна сучасна, а інша старенька, якою жителі Глухова на Чернігівщині змушені користуватися, піддаючи справжній небезпеці своє життя.

Завдяки меру Глухова місто отримало можливість користуватися сучасною "швидкою" з Нідерландів, однак влада так і не змогла розмитнити її за 6 місяців.

За інформацією екс-глави Одеської ОДА та лідера партії "Рух нових сил" Міхеїла Саакашвілі позавчора прем'єр-міністр Володимир Гройсман особисто прийняв рішення відмовити в розмитненні автомобіля.

"І після рішення прем'єр-міністра ця машина сьогодні їде назад в Нідерланди. До 24:00 вона повинна перетнути кордон з Польщею і поїхати назад до Нідерландів", - заявив Саакашвілі.

Він додав, що людина, яка зробила таке в Грузії під час його президентства, моментально опинилася б у в'язниці.

"Володя, ти свого батька будеш на цій машині возити чи на цій? Так чому люди повинні їздити на таких? Так як мер вам неугодний?", - звернувся Саакашвілі до Гройсмана.

Мер Глухова Мішель Терещенко розповів, що його предки побудували шість лікарень в Києві, з яких працює Охматдит, і дві лікарні в Глухові, які досі працюють.

Він додав, що єдина можливість розвивати медицину в Глухові - це за допомогою гуманітарної допомоги.

Така звістка вкрай обурила користувачів мережі, про що свідчать численні коментарі.

Відео з мітингу біля будинку уряду також опублікував на своїй сторінці у Facebook Міхеїл Саакашвілі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Досить сприймати цю ситуацію емоційно": Генерал спрогнозував, на скільки ЗСУ вистачить допомоги від США

неділя, 5 травень 2024, 18:40

Допомоги від Сполучених Штатів Америки вистачить лише для того, щоб стабілізувати ситуацію на фронті. Цих засобів недостатньо, щоб ЗСУ опинилися на піку своїх можливостей. Про це заявив ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенант ...

Зведення на фронті станом на 4 травня 2024 року - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 18:01

▶️ Біломосковський Сіверський та Білгородський відтинки — тривають обстріли нашого прикордоння.