Хіти тижня. Волонтер назвав міста України, де сепаратисти судять українських військових (відео)

Справи українських військових у багатьох містах розглядають цивільні судді-"сепаратисти", які дотримуються антиукраїнських поглядів.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів відомий український волонтер, засновник фонду "Повернись живим" Віталій Дейнега, передають Патріоти України.

"Наших військових судять зараз місцеві суди Бахмута, Маріуполя... А ми прекрасно розуміємо, до яких партій належали ці судді, якщо вони були партійними, або за які партії вони голосували і яких поглядів дотримуються. Ні в якому разі не кажу про всіх. Знаю суддю з Харкова, який відвоював снайпером в 93-й бригаді дві ротації. Але це швидше виняток. І це Харків, а не Маріуполь, не Костянтинівка, не Бахмут і не Сєвєродонецьк", - зазначив волонтер.

На думку Віталія Дейнеги, цю проблему частково може вирішити введення військових судів, які будуть займатися справами ЗСУ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...