Хіти тижня. "Вони співучасники": У смертельному ДТП в Харкові винна не лише Зайцева, - Мочанов

На думку автогонщика, відповідати за аварію, окрім Зацевої, повинен також водій іншого авто - Volkswagen Touareg.

Місце аварії. Ілюстрація:Харьков - Vgorode

За ДТП у Харкові повинна нести відповідальність не тільки Альона Зайцева, Lexus якої збив 11 людей, але і другий співучасник аварії – водій Volkswagen Touareg. Таку думку висловив журналіст і автогонщик Олексій Мочанов у своєму Fаcebook, передають Патріоти України.

"Смотрю на видео аварии с разных ракурсов и реально не понимаю: почему все говорят, кричат и требуют привлечь к ответственности ТОЛЬКО водителя Лексуса? (В каком она состоянии - не важно, это влияет только на продолжительность срока)

И при этом практически все молчат про водителя фольксваген туарег. Разбираться будут следователи, судить - судьи. Но я выскажу своё мнение: шофёр Туарега, рванувший с места и не убедившийся в безопасности старта с манёвром - тоже виноват в харьковском ДТП.

Вины с летящего RX-суса это не снимает. Но - накосячили оба. И ответственность должны нести - оба. Каждый в соответствии со своей персональной степенью вины. Не больше. И не меньше. Они - соучасники." - написав Мочанов

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...