Хіти тижня. "Все друг друга любят": Скандальний український ведучий розсипався в компліментах окупованому Криму (відео)

Одіозний український ведучий Юрій Кот, який був голосом "антимайдану", а після перемоги Революції Гідності втік до Москви, похвалився поїздкою у тимчасово анексований Крим і розповів про нібито безтурботне життя місцевих жителів.

Юрій Кот

Крім того, він заявив, що жителі захопленого Росією півострова нібито розмовляють "нормальною" українською, а не галичансько-канадською мовою. Свою бурхливу фантазію Кот продемонстрував в ефірі росТБ, передають Патріоти України.

"Я недавно вернулся из Крыма, был в украинской школе в Крыму. Ребята, честное слово! Преподаватели говорят на нормальном украинском языке, не галичанский акцент, не канадский — нормальный литературный украинский язык, который нам преподавали в университетах. Там говорят на крымскотатарском, на русском, на украинском. Но все друг друга любят, никаких конфликтов нету, дети говорят о мире и больше ни о чем", - зображуючи радість, висловився Кот, намагаючись показати Крим, не як окупований регіон, що провалюється в занепад, а як райський куточок.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...