Хіти тижня. Все таємне стає явним: В Антарктиді відшукали "бункер Гітлера"

Принаймні є підстави вважати, що це техногенний об'єкт.

Фото: gogetnews.infoВідомий уфолог Валентин Дегтярьов знайшов на території Антарктиди об'єкт, який схожий на вхід в бункер, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Дегтярьов впевнений, що даний об'єкт є нічим іншим, як секретною базою нацистів, створеною за часів Другої світової війни, коли при владі перебував Гітлер.

Уфолог розповів, що таємна база розташовується в центрі гори, яка знаходиться на Землі Королеви Мод на атлантичному узбережжі континенту. За словами Дегтярьова, розміри об'єкта становлять 60 на 20 метрів, і такі габарити зовсім не характерні для даної місцини.

Точну інформацію про природу виявленого уфологом явища зможуть встановити тільки полярники, які прибули на місце.

Експерт упевнений, що розгадкою є діяльність нацистів. Гітлер ще в 1930-х роках минулого століття віддав наказ про дослідження Антарктиди, для чого на континент були спрямовані найбільші підводні човни і тисячі полонених концентраційних таборів.

За словами Дегтярьова, остання експедиція була проведена незадовго до поразки Третього Рейху - в той час зникли відразу кілька нацистських лідерів. Дослідник також навів координати виявленого об'єкту на Google Maps, щоб всі бажаючі могли побачити ймовірний бункер на мапі: 71 ° 58'35.90 "S, 8 ° 50'57.34" E.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...