Хіти тижня. "Всем тем, кто сегодня негодует на то, что в Украине вражина Саакашвили нарушил закон, а также пограничникам", - громадський активіст (відео)

Громадський активіст Олег Хвощевський виклав відеоролик-доказ, який менш ніж за добу уже набрав 10 тисяч переглядів у соціальній мережі.

Олег Хвощевський, фото: FacebookПро це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку Олега Хвощевського у Facebook. Олег розмістив у мережі відеодоказ того, що будинок повного тезки Петра Михайловича Литвина за півтора року тільки прикрасився новим забором, замість того, що упав раніше мало не на голови людям. У законі про будівництво у прибережній зоні вказано, що будівлі мають будуватися не менш ніж за 100 метрів, тим не менш, для пана Литвина цей закон не діє, бо його будинок збудовано за 200 метрів від кромки моря.

Ще у минулому році Олег Хвощевський порушував питання про те, що будівля є незаконною.

Місцеві мешканці твердять, що забудова пляжу не може бути законною.
На Одещині після шторму обвалилася стіна будинку, зведеного на пляжі біля самого моря. За даними Держреєстру, дім належить Петру Михайловичу Литвину – так звати екс-керівника прикордонної служби та брата колишнього голови Верховної Ради, йшлося в сюжеті ТСН за 2016 рік.
Самому генерал-лейтенанту тоді журналісти не змогли додзвонитися. Його брат цю інформацію не підтвердив, але і не спростував.
"Я вас можу розчарувати: в мене немає дачі і шторм нічого не змив. В Одесі немає дачі. Була дача в Криму, я її якраз встиг перед цим продати", - запевнив Володимир Литвин.
Зруйнована стіна будинку спровокувала скандал, оголивши проблему, на яку досі звертали увагу тільки місцеві. Уся берегова лінія Кароліно-Бугазу забудована. Елітні котеджі стоять просто на пляжі.
Цей будинок почали зводити близько трьох років тому просто у водоохоронній зоні. Величезна споруда з парканом тягнеться уздовж моря на півсотні метрів., - пише ТСН.

Місцеві поза камерою кажуть – будинок належить Литвину, проте не уточнюють, якому з трьох. Нікого з них тут не бачили. Жодної інформації про забудовників немає і у сільраді. Проте твердять – ті мають усі необхідні документи на будівництво. Видали їх ще сім років тому тодішні чиновники Овідіопольської райради.

Нинішня сільська влада скаржиться – через нахабну забудову недоотримують гроші у бюджет, адже забудовані пляжі відпочивальників не ваблять.
"Ці будинки зведені з порушенням усіх норм будівництва. Кричущий факт, бо забудована пляжна зона", - скаржиться сільський голова Андрій Опанасенко.
На березі моря в Кароліно-Бугазі таких будинків кілька. Будівельні роботи ідуть повним ходом.
"За законом, треба сто метрів від берега моря. Ця прибудова навіть близько не може бути законною, навіть якщо є в них якісь там акти – це все фікція. Такого бути не може, на піску неможна ставити нічого", - твердить активіст Олег Хвощевський.
Місцеві кажуть, що шматок за шматком забудовники окуповували ділянки громадського пляжу. До обвалу обійти цей будинок можна було лише по коліна в воді.

"Цих нахаб слід змусити все розібрати, щоби не було самоуправства", - каже місцевий мешканець Олександр.

ТСН оприлюднила цей факт минулого року:

Обурення Хвощевського знову вилилось у оприлюдненні цього факту у соціальній мережі.

Ось як про це пише у своєму пості автор (стилістику збережено):

Всем тем кто сегодня негодует на то,что в Украине ВРАЖИНА Саакашвили нарушил закон,а так же пограничникам,хочу показать этот небольшой ролик про домик у моря, ГЛАВНОГО ПОГРАНИЧНИКА УКРАИНЫ,снятый сегодня...Полтора года назад большинство телеканалов Украины(и 4 Европейских канала) показало упавший чуть ли не на людей забор генерала Литвина и ЧТО С ТЕХ ПОР ПОМЕНЯЛОСЬ??Вырос НОВЫЙ ЗАБОР, ВЗАМЕН УПАВШЕГО и ВСЕ....Так почему Вас, ЛЮДИ,больше волнует незаконно зашедший в Украину Саакашвили,чем ЗАБРАННЫЙ у ВАС АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННО берег моря??Где эти ТЫСЯЧИ ПОЛИЦЕЙСКИХ,ВОЕННЫХ,ТИТУШЕК,ПОЧЕМУ ОНИ НЕ ПРИДУТ НА ПОМОЩЬ К ВАМ??Ведь это у Вас и Ваших детей УКРАЛИ МОРЕ,..Не надо быть ни каким юристом,судьей ,политологом,НАДО ПРОСТО ИМЕТЬ ГЛАЗА,что бы увидеть,что дом стоит в ДВУХ метрах от берега,а в ЗАКОНЕ написано не МЕНЕЕ СТА метров...Почему Вы ЛЮДИ,вместо того ,что бы идти и наводить порядок в своих городах(ГДЕ Я УВЕРЕН БЕСПРЕДЕЛА ХВАТАЕТ) возмущаетесь нарушением закона Саакашвили(который ЛИЧНО для Вас ничего плохого не сделал)Я понимаю,конечно же удобней,сидя в кресле хаить того,кто хочет поменять нашу страну,гораздо сложнее прийти к миллионерам обложившихся охраной и сказать -УБЕРИ СВОЙ ДОМ,ЭТО НАШЕ..Тут можно и пилюлей отхватить....Ну я ни кого не осуждаю,каждому свое,в конце концов это РАБОТА ГОСУДАРСТВА.А я просто хочу сказать,что если бы не было этих домов у воды,если бы в каждом городе Украины ЗАКОН РАБОТАЛ БЫ ДЛЯ ВСЕХ ОДИНАКОВО,то ни какой Саакашвили бы Украине был бы не нужен,и я бы первый возмутился бы ЛЮБОМУ НАРУШЕНИЮ ЗАКОНА...Как то так..

У підтвердження він навів відеодоказ, який уже набрав більш ніж 9,9 тис. переглядів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...