Хіти тижня. "Всі ці "роблені-перероблені" політикани не розуміють головного: скільки не міняй зовнішність, а гниле нутро все одно вилізе", - політолог про новий імідж Тимошенко

​Користувачі соціальних мереж обговорюють разючі зміни у зовнішності одного з провідних «опозиційних» політиків нашої держави – Юлії Тимошенко.

Так, після доволі тривалої літньої перерви Тимошенко з’явилась на публіці у новому образі. На п’ятдесяту річницю створення Всесвітнього конгресу українців політикиня прийшла в червоній атласній сукні без рукавів і на високих підборах, повідомляють Патріоти України.

Крім того, Тимошенко змінила зачіску – замість строгого «кінського хвоста» вона заплела дві косички. Користувачі мережі також підозрюють лідерку «Батьківщини» у черговій «пластиці». Деякі оглядачі відразу порівняли її з героєм саги «Зоряні війни».

Політтехнолог Денис Богуш запевняє, що це вже сьомий образ Тимошенко, який вона «приміряла» за свою кар’єру. Натомість блогер Катерина Золотарьова зауважує, що всі ці «роблені-перероблені» політикині не розуміють головного: скільки не міняй зовнішність, а гниле нутро все-одно вилізе. З таким же успіхом можна грибок намагатись замазати вапном – скільки не старайся, а не допоможе. Тож Тимошенко може не викидати гроші на вітер – незважаючи на «тюнінг», всі будуть пам’ятати, хто вона така, - переконана блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...