Хіти тижня. Вся суть "русского мира" в одному фото, - Тверський

​Блогер показав знімок, який демонструє тотальну аморальність російського суспільства.

О.Твєрской. Фото: ВК.

Відомий російський блогер Олександр Твєрской заявив, що про "рускій мір" можна розповідати по одній-єдиній фотографії, зробленій на чужій землі. Про це він написав на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

Так, на знімку, опублікованому блогером, росіяни фотографуються з уламками збитого ними цивільного літака.

"Якщо коли-небудь хто-небудь запитає мене: "А що таке "рускій мір", розкажи/покажи наочно?". Я не буду нічого говорити, не буду копатися в фотографіях ГУЛАГівського минулого. Покажу запитувачу одну-єдину фотографію. З останнього", - написав він.

"От, скажу, це росіяни фотографуються з уламками збитого ними цивільного літака. Де? На чужій землі, куди вони прийшли вбивати. Чому посміхаються? Так "рускій мір" же", - резюмував Твєрской.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...