Хіти тижня. "Вимагаємо негайної відставки: Совок українського війська та його "генералісімус". Знайомтесь - генерал-лейтенант Мальков", - ГО "Не мовчи"

На четвертий рік війни, де гинуть наші військові , генерал Мальков виплачує державні кошти на оклад батюшці – капелану служителю кремлівського УПЦ Московського патріархату, для якого на території в/ч побудовано дві церковні споруди.

"Друзі! Хто хоче побачити “совок українського війська” та його “генералісімуса”? Знайомтесь Голова адміністрації Держспецтранспорту – генерал-лейтенант, академік, Мальков Микола іванович (такий собі український “генеральний секретар” залізничних військ або по сучасному Спецтрансслужба)", - пише на своїй сторінці у Facebook ГО "Не мовчи", передають Патріоти України.

"Адміністрація знаходиться біля метро “Лісова”, в Києві, біля стихійного базару та ТЦ “Маяк”.

За 25 років “правління” український генерал-лейтенант не вивчив належним чином державної мови, на запитання, що робить на підпорядкованій йому території храм Московського патріархату, чому солдати працюють, прибирають, на території кремлівського храму, а не несуть віськову службу? Відповів по військовому коротко – “у мене буде Московський патріархат стільки, скільки я захочу і громадськість мені не указ”.

Також на особистому прийомі “пан Мальков М.І. вихвалявся двома закінченими віськовими Академіями “СССР ” і виконанням інтернаціонального “долга” у 1981 році.

Ця інформація може лише засвідчувати, що керівник українського відомства був добряче перевірений спеціалістами “КГБ”-ФСБ на предмет “благонадёжності”!

Питання до Міністра інфраструктури , Секретаря РНБО, Президента України – чому коли в країні четвертий рік йде АТО де гинуть наші військові , “генералісумус” Мальков М. І.” виплачує державні кошти на оклад батюшці – капелану служителю кремлівського УПЦ Московського патріархату, для якого на території в/ч побудовано дві церковні споруди???

Сподіваємось отримати відповідь на ці прості запитання, коли в країні йде війна з російськими терористами!

Дякуємо за поширення цього ганебного факту!

Вимагаємо негайної відставки генерала Малькова і всебічного розслідування його діяльності!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивно, але в ініціативах Джонсона щодо допомоги Україні немає зради, - Роман Шрайк

субота, 20 квітень 2024, 0:00

"Позавчора був важливий день для надання допомоги США Україні, давайте трохи підсумую", - пише журналіст Роман Шрайк у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Спікер Джонсон виступив з ініціативою ухвалити п'ять законопроєкт...

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...