Хіти тижня. Вишивата - українська родичка російських скреп: Сергій Притула поставив на місце жителя Львова

Український комік, шоумен і волонтер Сергій Притула поставив на місце користувача соцмережі, який зробив зауваження ведучому конкурсу "Євробачення-2017" Олександру Скічку через спілкування російською мовою.

Як передають Патріоти України, 15 липня, на своїй сторінці в Facebook Притула опублікував фото, на якому позує з колегами по ТБ.

"Зустрілись якось Педан, Притула, Доманський, Скічко і Мірошниченко в аеропорту Бориспіль і розлетілись хто куди;))))", - написав він.

Один з користувачів, який проживає у Львові, висловив невдоволення тим, що ведучий "Євробачення" Скічко під час ефіру на телеканалі "1 + 1" "демонстративно говорив російською".

"Тобто я веду ефіри теж демонстративно українською)? Людина спілкується мовою, яку всмоктала з молоком матері. Він не держслужбовець. Якою хоче - такою й спілкується", відповів йому Притула.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перетворити друге за величиною місто України на сіру зону: Кремль затіяв операцію проти Харкова, щоб з міста втекли люди, - ISW

вівторок, 23 квітень 2024, 9:40

Рупори Кремля також використовують занепокоєння щодо майбутньої наступальної операції Росії проти Харкова для проведення скоординованої інформаційної операції, щоб викликати паніку серед українців. . За оцінками ISW, ймовірність успішного наземного нас...

Народні прикмети на 23 квітня: Вранці потрібно виглянути у вікно і запам'ятати, кого першим побачили на вулиці

вівторок, 23 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду відзначають церковне свято 23 квітня на честь мученика Терентія, який відмовився принести жертву язичницьким богам навіть під загрозою тортур. Цей день зазвичай приносить тепло і ясну погоду. За повір'ями, сонце в цю дату вип...