Хіти тижня. "Идите на х*й!": Відомий одеський ресторан потрапив у скандал з туалетом (фото)

Хамство персоналу та нахабні манери так званого "сек'юріті" у багатьох відіб'ють охоту відвідувати в Одесі ресторан "Ітака".

Ресnоран "Ітака" прославився хамством персоналу. Ілюстрація:Pre-Party.com.ua

В одеському ресторані "Ітака" літню жінку не пустили в туалет. Про це на своїй сторінці в Facebook написала одеситка Інна Замощук, передають Патріоти України.

За її словами, прикрий інцидент стався тоді, коли вони з чоловіком вирішили повечеряти в "Ітаці". Перед тим, як сісти за стіл, пара пішла до туалету, щоб помити руки. Там вони стали свідками конфлікту між жінкою похилого віку й працівниками ресторану.

"Підходячи до санвузла, ми зупинилися, бо біля нього була перешкода. Біля входу в WC стояла жінка пенсійного віку, сива і дуже пристойно одягнена. Вона говорила про щось зі "стафом". Розмова була дуже стриманою, але я вловила сенс. Мене і чоловіка аж почало тіпати. Ми зрозуміли, що це конфлікт. А полягає він у тому, що "стаф" не пускає пенсіонерку в туалет, аргументуючи це тим, що туалет тільки для відвідувачів", – написала Замощук.

Це обурило пару. Вони намагалися доступно й делікатно пояснити працівникам закладу, що вони не мають права не пропускати літню жінку в туалет. Цим клієнти лише нарвалися на неприємність.

"Ми почали делікатно і в оповідній формі пояснювати "стафу", що він помиляється, і що в країні є закон "не перешкоджати входу в туалет у закладі навіть тим людям, які не є його клієнтами". У відповідь працівники єхидно посміхалися і починали хамити. Я, не витримавши, кажу: "Хлопці, від душі бажаю, щоб вашу бабусю або літню матір не пустили в туалет, як ви це щойно зробили з пенсіонеркою". Жінка сказала, що вона дитина війни", – написала одеситка.

У відповідь на це одна з працівниць закладу у блакитній кофті крикнула "Ти що тут найрозумніша?!". Сказавши це, вона побігла кликати охорону.

Жінка в "блакитній кофті""І тут прийшло "воно" (в білому вбранні security). Особистість явно або в минулому блатна, або та, яка сиділа у в’язниці. Обличчя спотворене інтелектом, а мова – конфліктністю. Він починає наїжджати на мене, наступає фізично, і намагається тиснути на мене головою. На що мій чоловік ледь не починає з ним бійку", – описала ситуацію жінка.

security ресторану

За словами Замощук, ситуацію намагалася "розрулити" директорка ресторану. Але це не увінчалося успіхом.

"Через те, що security – бидло, а дівчина в блакитній кофті – безкультурна вискочка, їй не вдалося залагодити цей конфлікт. Вона намагалася, але її ж персонал загнав конфлікт у ще більший скандал! У результаті мати, прокльони і т. д.", – написала вона.

На репліки жінки "Місто маленьке, і, повірте, вам ще буде ой-йо-йой", працівники "Ітаки" сказали, що таких, як вони, багато ходить, і щоб ішли на**й.

Відвідувачка зазначила, що якби не її чоловік, не виключено, що security міг розбити їй обличчя.

"А дівчина в блакитному грубіянить клієнту при директорі ресторану! І security це підтримує, і кричить навздогін. Хамство неймовірне!" – обурилася Замощук.

Ця історія набула широкого розголосу в соцмережі. У своїх коментарях люди поділилися подібними історіями.

Наприклад, за словами одеситки Луїзи Науменко, торік її з чоловіком і сином взагалі не пустили в ресторан.

"Мене з чоловіком і сином торік о сьомій годині вечора взагалі не пустили в "Ітаку", оскільки я відмовилася платити за третій шезлонг. Мої аргументи про те, що ми на пляжі збираємося провести не більше двох годин, взагалі нікого не хвилювала. Хамству в "Ітаці" не має меж!" – написала вона.

Ложка дьогтю також дісталася барменам закладу. За словами деяких відвідувачів ресторану, вони не проти обманути людей.

Ситуацію щодо інциденту дирекція ресторану коментувати відмовилася.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала, - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...