Хіти тижня. Забрехалась як справжня скрепа: "Мама Агєєва бачила телефонний код +380. Вона прекрасно розуміла, де її син перебуває і що робить", - військкор

Світлана Агєєва, мати полоненого російського контрактника Віктора Агєєва, лукавить, кажучи, що не знала про місце перебування сина. Той телефонував їй із номера, який починався кодом України.

Цаплієнко: Люди в Росії прекрасно знають, де воюють їхні сини  Фото: Andriy Tsaplienko / Facebook

Про це повідомив журналіст Андрій Цаплієнко в інтерв'ю "Радио Свобода", передають Патріоти України.

У бесіді з Агєєвим, яку Цаплієнко записав 7 липня, той сказав, що телефонував матері, але "нечасто, бо дорого". Росіянин повідомив, що користувався послугами мобільного оператора "Фенікс".

"Це компанія сепаратистів, але оскільки свого коду в неї немає, у них код український, +380. Із цього телефону він дзвонив, і мама бачила цей код. Я кажу: "Ну мама ж бачила цей код, із якого ти дзвонив?" – "Ну так, бачила". – "І вона не збагнула, що ти за кордоном перебуваєш?" – "Ну, напевно, вона не розуміла". Ось в цьому я сумніваюся. Я думаю, що вона прекрасно розуміла, де він перебуває і що він робить", – зауважив журналіст.

Про справжнє ставлення Світлани Агєєвої до подій, що відбуваються в Україні, свідчать і її антиукраїнські пости в соцмережах, сказав Цаплієнко.

"Розуміння того, що відбувається, у неї є, але вона продовжує розігрувати цю історію, що "ми нічого не знали". Я думаю, що люди в Росії прекрасно знають, де воюють їхні сини", – додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...