Хіти тижня. "Задротов-очкобыстин": Мережу розсмішила заява Охлобистіна щодо РФ та Донбасу (фото)

Скандальний екс-священик РПЦ вважає, що у Росії слід скасувати деякі статті Конституції та знову запровадити опричнину.

Іван Охлобистін. Фото:Donbass.ua

Російський кіноактор і колишній священик Російської православної церкви Іван Охлобистін розсмішив соцмережі черговою безглуздою заявою. Про це пише Обозреватель, передають Патріоти України.

Охлобистін, який, як відомо, активно підтримує терористів на Донбасі, зробив пафосний допис на своїй сторінці в соцмережі.

"Моя програма - приєднати Донбас, розкуркулити олігархію, скасувати 13 і 15 статтю Конституції, а там подивимося. І звичайно: потрібна нова опричнина. Все згнило навколо. Пора чистити", - написав він.

Його допис прокоментував користувач Twitter Necro Mancer.

Когда ты набухался и пошёл строчить в ВК, а потом протрезвел, но уже поздно https://t.co/j6CVKkqrjn #рашизм pic.twitter.com/jiP7I6PwUY
— Necro Mancer (@666_mancer) 6 липня 2017 р.

Слід зазначити, що в статті 13 конституції РФ, серед іншого, йдеться: "Жодна ідеологія не може встановлюватися в якості державної чи обов'язкової", а в статті 15: "Загальновизнані принципи і норми міжнародного права і міжнародні договори Російської Федерації є складовою частиною її правової системи".

Плани Охлобистіна насмішили користувачів соцмереж.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...