Хіти тижня. "Запам'ятайте ці обличчя, які покинули помирати свого командира", - волонтер про зраду і смерть полковника спецназу

Деякі хлопці, майже діти за віком, себе гранатами підривали, щоб не датися живими і ворога знищити, деякі собою інших закривали, а ці залишили пораненого помирати без допомоги просто неба...

Олександр Бойко. Фото: соцмережі.

"Запам'ятайте ці обличчя, які покинули помирати свого командира Бойка Олександра Олександровича!!! Так виглядають ті, хто кидають свого командира і назавжди забувають про його місцезнаходження. Так виглядають ті, хто хоче жити. Так виглядають ті, хто дає пошуковій групі брехливі координати", - написала волонтерка Катерина Якимович на своїй сторінці у "Фейсбуці", виклавши низку світлин, передають Патріоти України, та продовжила:

"Так виглядають ті, хто має час робити відеозйомку і купу фотографій пораненого командира з висоти людського зросту, але не має часу на те, аби забрати командира із собою. Так виглядають ті, хто брехливо розповідає про те, що вони використали аптечку командира і надали першу допомогу, але командир знайдений разом з нетронутою аптечкою. І ці істоти гордо називають себе спецпризначенцями.... Я ж їх не можу назвати навіть людьми!!!

Впродовж 10 тижнів вони брехали, а тим часом їх командир, якого вони кинули, знаходився в тому ж місці, де його кинули 5 істот, які хотіли жити. Але Всевишній всемогутній! І їх всіх чекає суд Божий, разом з командуванням, яке все покривало і знущалось своїми брехливими історіями над родиною кинутого командира!".

Патріоти України закликають усіх поставитись до заяви Катерини Якимович зважено. Сподіваємось, розголос, котрий виник через публікацію волонтерки, виключить можливість зам'яти цю справу з боку командування, якщо така спроба була. На противагу наводимо міркування одного з наших підписників на публікацію.

Кірсан Кайфат: "Пропоную всім хто не був на війні не коментувати дані події.Поки в них не розберуться докінця спеціалісти.Емоції в сторону.Це війна,і що там було насправді ніхто з нас на дивані сидячи не знає.Диванні воїни не можуть навіть уявити,які бувають ситуації і обставини,і які рішення приходиться приймати в таких обставинах.Якщо ці пацани винні то їх покарають хлопці з якими вони служать ,повірте.Це не блатота з "дахом",що відмажеться.
А якщо вони не винні то зойки цієї волонтерші просто дискредитують людей.Чого вона волає не зрозуміло мені,там іде слідство ніхто нічого не заминає.Думаю що тітонька просто піариться на розголосі.Тітонька забула, що ці хлопці з спецназу і світити їх на всю планету не можна.Дура находка для кацапського шпіона.Аргумент про аптечку просто смішний,у кожного була аптечка і могли скористатись любою з них,а не окровавленою аптечкою з тіла командира( це я гіпотезу даю).Шукали безпілотником,бо під час відступу могли і не запамятати місце, де лишили командира( це я тим хто ніколи не стикався з топографічним кретинізмом,коли людина не те, що в лісі блукає,а на базарі заблукала.Таке є,особливо в екстремальних умовах.Все ніби змазується,і в памяті уривками,а ще якщо місцевість одноманітна,то потім не можеш зрозуміти де і що було).
Це війна.Хай розберуться в середині полку.Я знаю про що говорю".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сили оборони просунулися поблизу Часового Яру - ISW

середа, 24 квітень 2024, 5:00

На фронті тривають позиційні бої на більшості напрямків. Сили оборони України нещодавно просунулися поблизу Часового Яру на захід від Бахмута, разом з тим фіксується просування російських окупантів на захід і південний захід від Донецька. Про це повідо...

Сколько нужно ракет ATACMS, чтобы раздолбать российскую ПВО в Крыму - Злий Одесит

середа, 24 квітень 2024, 0:55

В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...