Хіти тижня. Знов замислив якусь капость: У мережі вказали на дивну закономірність у візитах Путіна до монахів на Валаам

Путін пробуде на Валаамі кілька днів, враховуючи, що Федеральна служба охорони закрила небо над островом, за різними даними, до 13 або 18 липня.

Путін на Валаамі. Фото: скріншот з відео.

У мережі з гумором відреагував на візит президента Росії Володимира Путіна на острів Валаам, який почався сьогодні, 11 липня, передають Патріоти України.
Путин прибыл на Валаам решать вопрос с Исаакием и подарил монастырю огромную яхту!

- Это бл@, пре-крас-но, провославный в доску Чекист! pic.twitter.com/390LqGyct6
— Четкий ТАСС (@ChetkiyTASS) 11 июля 2017 г.


У Спасо-Преображенському Валаамському монастирі преподобних Сергія і Германа Путін приклався до мощей преподобних Сергія і Германа і поставив свічку біля Валаамської ікони Божої Матері. ЗМІ припускають, що Путін пробуде на Валаамі кілька днів, враховуючи, що Федеральна служба охорони закрила небо над островом, за різними даними, до 13 або 18 липня. Крім того, стало відомо, що президент РФ подарував монастирю яхту "Паллада" - це біле двопалубне судно довжиною 31 метр було побудовано на замовлення Кремля на Московському суднобудівному заводі в 2002-2003 роках і обійшлося, за різними даними, в 4-6,7 млн доларів.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...