Хіти тижня. "Знищимо!": Ізраїль зробив різку заяву на адресу Росії

Ізраїль має намір знищувати російські зенітно-ракетні комплекси С-300 в Сирії, якщо вони будуть діяти проти літаків ізраїльських Військово-повітряних сил.

Авігдор Ліберман

Таке попередження зробив міністр оборони країни Авігдор Ліберман, передають Патріоти України з посиланням на РБК. За його словами, це буде всього лише захисна реакція.

"Якщо ці озброєння будуть використані проти нас, ми будемо діяти проти них. Ясно має бути одне: якщо хто-небудь буде стріляти по наших літаках, ми його знищимо", - сказав він.

С-300 "Фаворит"

"Для нас важливо, щоб оборонні озброєння, які росіяни передають Сирії, не застосовувалися проти нас", - уточнив Ліберман. За його словами, проблемою для Ізраїлю є не Росія, тому що російські системи ППО вже розміщені в Сирії і не використовувалися проти Ізраїлю.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...