Хіти тижня. "Зранку мені зателефонували з проханням дати коментар до програми, присвяченої Дню Незалежності", - відома актриса та волонтер рознесла вщент телеканал Пінчука за українофобію

Якось абсурдно і цинічно, враховуючи війну, звертатись російською з приводу Дня Незалежності України та звинувачувати в нетолерантності людину, яка говорить державною мовою.

Ірма Вітовська. Фото: Корупція.Стар.

Відома українська акторка Ірма Вітовська, найбільш відома глядачам за роллю в серіалі "Леся+Рома" поскаржилася на неповагу з боку одного з телеканалів. Артистка написала емоційний пост на сторінці у Facebook, присвячений "толерантності" та "терпимості", передають Патріоти України.

"Отже, зранку мені зателефонували з каналу ICTV (каналу, з яким мене довго і плідно пов'язував певний період доброї співпраці та емоційно склалися теплі спогади і про команду, і про проект, і про канал загалом) і звернулись до мене з проханням дати коментар до програми, присвяченої, тут увага - Дню Незалежності України! При цьому звернулись грамотною російською мовою(( Коли за третьою моєю підкреслено україномовною відповіддю, я розуміючи, що ніхто не збирається перейти на державну, попросила це зробити і звертатись до мене українською, то я почула у свій бік зверхній докір в нетолерантності", - обурилася Вітовська.

Акторка неодноразово у соцмережах висловлювала свою громадянську позицію і закликала до введення мовних квот на телебаченні. Більшість підписників погодилися з Вітовською і почали поливати брудом російськомовну журналістку ICTV, яка, на їх думку, спілкується "свинособачою" мовою. "Вам не здається, що якось абсурдно і цинічно, враховуючи війну, звертатись російською з приводу Дня Незалежності України та звинувачувати в нетолерантності людину, яка говорить державною мовою. Про неповагу та етичну складову до мене я промовчу", - підсумувала Вітовська.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...